Uw bedrijf of school Vriend maken?
PDF Afdrukken E-mail

Niet alleen als particulier, maar ook als bedrijf, of als school of schoolklas, als vereniging of stichting, of met uw eigen vriendenclub kunt u onze Stichting ondersteunen. Wij gaan graag een partnerschap met u aan! Met uw steun stelt u ons in staat projecten te realiseren die voor jongeren in Suriname een kans betekenen op een betere ontwikkeling en een zinvolle toekomst. Als partner kunt u zelf een bestemming geven aan uw bijdrage door een keus te maken uit onze lopende projecten. En natuurlijk informeren wij u regelmatig over de voortgang van ‘uw’ project. U bent al partner vanaf € 250 per jaar.

Uw partnerschap met onze stichting is geen eenrichtingsverkeer. Voor uw ondersteuning aan onze stichting doen wij graag iets terug. Daarbij kunt u denken aan de inzet van een van onze ambassadeurs, deelname aan een partnerdiner ten behoeve van uw netwerk, of samenwerking op ander vlak.

Partner worden?
Als u geïnteresseerd bent in een partnerschap kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen met een omschrijving van uw organisatie en uw contactgegevens. Eén van onze bestuursleden neemt vervolgens telefonisch contact met u op om tot
nadere afspraken te komen. U kunt uw mail sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.